Selecteer een pagina

Fisinox kleurkopschroef RVS 4.8×25 tx-20 Trespa zwart RAL9005

20,50

 

 

 

 Productkenmerken

 
Aandraaivoorziening Tx-20
Diameter in mm 4,80
Draad Deeldraad
EAN Code 8712061175956
Geleverd met bit Ja
Kleur Zwart
Kleurnr Trespa® A9000
Kopdiameter in mm 12,00
Lengte in mm 25,00
Materiaal/kwaliteit Rvs A2 AISI304
Schroefdraadlengte in mm 17,00
Aantal in doos 100 stuks

Beschrijving

Toepassing

Fisinox® kleurkopschroeven zijn speciaal ontworpen voor de bevestiging van gevelplaten, boeiboorden en luifels op een houten onderconstructie. Voorbeelden hiervan zijn HPL gevelbekleding zoals; Trespa®, Abet®, Plastica®, Ki-Kern®, etc. Maar ook vezelcementgebonden gevelbekleding en steenwol/-vezel gevelbekleding.

Uitvoering

De Fisinox® kleurkopschroeven zijn geproduceerd van roestvast staal kwaliteit A2 of A4. Aan de kuststrook adviseren wij een roestvast staal kwaliteit A4 toe te passen. Roestvast staal kwaliteit A4 met een verhoogd nikkelpercentage en toevoeging van molybdeen is beter bestand tegen agressieve omstandigheden zoals zeeklimaat (chloriden), industrie atmosfeer (zwaveldioxide) en oxyderende zuren. De zelfcentrerende punt van 30 graden maakt voorboren in het hout overbodig. Door de extra scherpe punt is de schroef snel te centreren en te verwerken. Dit wordt mede bereikt door de scherpe schroefdraad, maar zorgt tevens voor een zeer hoge uittrekwaarde en afschuifwaarden. Alle Fisinox® kleurkopschroeven zijn voorzien van het FIS kenmerk in de schacht van de schroef.

T-20 bit meegeleverd

De 12mm kop is voorzien van een speciale T-20. Deze zorgt voor minder slijtage van de bitjes en is bijzonder geschikt voor de verwerking met automatisch aandrijfapparatuur. In alle Fisinox® doosjes wordt een T-20 bitje meegeleverd. De T-20 bitjes zijn voorzien van zes drukpunten welke ervoor zorgen dat lakbeschadiging wordt voorkomen. Gebruik per 100 Fisinox® kleurkopschroeven een nieuw T-20 bitje. Dit voorkomt beschadiging en vervuiling van de kop van de schroef.

Kleuren

De Fisinox® kleurkopschroeven zijn in meer dan 1000 kleuren verkrijgbaar. Indien nodig wordt een unieke kleur aangemaakt en geproduceerd. Voor elke gevelplaat kan zo een gegarandeerde 100% match worden gemaakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fisinox kleurkopschroef RVS 4.8×25 tx-20 Trespa zwart RAL9005” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *