Selecteer een pagina

Woodies vlonderschroeven blackline 3.5×40/24 T25

17,00

De Woodies Blackline vlonderschroeven zijn een essentieel hulpmiddel voor het creëren van duurzame en prachtige vlonderterrassen. Met hun speciale coating en uitstekende corrosiebestendigheid zijn ze ideaal voor buitentoepassingen.

Deze schroeven hebben een diameter van 3.5 mm en een schroeflengte van 40 mm, met een draadlengte van 24 mm. De verzonken kop zorgt voor een nette afwerking.

Of je nu een nieuw vlonderterras bouwt of bestaande planken opnieuw bevestigt, de Woodies Blackline vlonderschroeven bieden een betrouwbare grip en een mooie afwerking. De T25-bit maakt het indraaien eenvoudig.

Met deze schroeven kun je niet alleen vlonderterrassen aanleggen, maar ook houten rabat- of potdekseldelen bevestigen. Hun hoge kwaliteitseisen en unieke eigenschappen maken ze tot een onmisbaar onderdeel van elk buitenproject.

Hieronder vind u een overzicht van de aanbevolen vlonderschroeflengtes op basis van de dikte van de vlonderplank:

  1. Maximale plankdikte van 20 mm: Kies een vlonderschroef van 50 mm.
  2. Maximale plankdikte van 27 mm: Gebruik een vlonderschroef van 60 mm.
  3. Maximale plankdikte van 30 mm: Ga voor een vlonderschroef van 70 mm.
  4. Maximale plankdikte van 37 mm: Gebruik een vlonderschroef van 80 mm.

Deze vuistregel helpt je bij het kiezen van de juiste schroeflengte: dikte van de vlonderplank x 2,2 = lengte van de schroef .

Bij het potdekselen van planken is het belangrijk om te weten dat de schroeflengte afhangt van de dikte van het materiaal dat je bevestigt. Voor een vlonderplank met een dikte van 30 mm is een vlonderschroef van 60 mm de beste keuze .

Vergeet niet dat het aantal vlonderschroeven per vierkante meter gemiddeld 35 stuks is. Bij harde houtsoorten is het aan te raden een minimale dikte van 5 mm te gebruiken. Voor het beste resultaat kun je de vlonderplanken voorboren met een boor van 3,2 mm bij gebruik van 5 mm vlonderschroeven .

Wat betreft het materiaal van de schroeven, zijn er verschillende soorten RVS vlonderschroeven beschikbaar. Kies op basis van de houtsoort van de vlonderplanken en de omgeving waarin de vlonder wordt geplaatst. Bij houtsoorten met zuren is shield blackline aan te raden, terwijl RVS 410 de sterkste variant is voor RVS schroeven. Voor een duurzame optie kun je kiezen voor vlonderschroeven met een coating .

Extra informatie

Diameter

3.5

Schroeflengte

40

Draadlengte

24

Kopsoort

Lenskop

Schroef indruk

T25

Legering

Verzinkt

Coating

Ja

Coating type

Bruin/geel

Aantal per doos

200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woodies vlonderschroeven blackline 3.5×40/24 T25” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *