Selecteer een pagina

Woodies Ultimate 3,5x 20/12 platverzonken kop T15 verzinkt

3,52

Als je op zoek bent naar een schroef die perfect verzinkt in hout, kies dan voor de Woodies schroef 3.5x 20 platverzonken verzinkt. Deze schroef heeft een extra diepe Torx-indruk, waardoor je meer grip hebt bij het indraaien. De schroef heeft ook freesribben onder de kop, die het hout ruimen en de kop beter laten verzinken. De schroef is gemaakt van gehard staal en elektrolytisch verzinkt, waardoor het licht bestand is tegen corrosie. De Woodies schroef 3.5x 20 platverzonken verzinkt is ideaal voor het bevestigen van plaatmateriaal, zoals MDF of multiplex. Bestel ze nu online bij woodies-schroeven.nl en profiteer van de beste service en kwaliteit.

Welke Woodies schroef lengte heb je nodig?

Deze formule gaat uit van vuren constructiehout, een enkelvelds overspanning, een verdeling van de balklaag van 600 mm, en een lichte constructie. Voor zwaardere of dynamische belastingen moet een constructieve berekening gemaakt worden.

Met deze formule kan de minimale dikte van een houten balk berekend worden voor elke lengte van een Woodies schroef. Hier wordt uitgegaan van een schroef met deeldraad en dat de draadlengte ongeveer 60% van de totale lengte is. En er wordt vanuit gegaan dat de dikte van de schroefkop en het materiaal dat je wilt bevestigen verwaarloosbaar zijn. De resultaten zijn dan ook afgerond op hele millimeters.