Selecteer een pagina

Woodies Ultimate 3,5×25/15 platverzonken kop T15 verzinkt

3,80

Als je houten platen wilt bevestigen met een schroef die netjes in het hout verzinkt, dan is de Woodies schroef 3.5x 25 platverzonken verzinkt de beste keuze. Deze schroef heeft een platte kop met een TX15-indruk, waardoor je meer controle hebt over het indraaien. De schroef heeft ook freesribben onder de kop, die het hout ruimen en de kop beter laten verzinken. De schroef is gemaakt van gehard staal en elektrolytisch verzinkt, waardoor hij licht bestand is tegen corrosie. De Woodies schroef 3.5x 25 platverzonken verzinkt is ideaal voor het bevestigen van MDF of multiplex. Bestel ze nu online bij woodies-schroeven.nl en profiteer van de beste service en kwaliteit.

Woodies Ultimate: de ideale schroef voor elke klus

Woodies Ultimate is een merk van hoogwaardige schroeven die speciaal ontworpen zijn voor de professionele verwerker. Woodies Ultimate schroeven hebben een aantal unieke eigenschappen die ze onderscheiden van andere schroeven op de markt. In dit artikel bespreken we de Woodies Ultimate 3,5x 25/15 platverzonken kop T15 verzinkt, een schroef die geschikt is voor bijna elke houtsoort en houtdikte.

Wat maakt Woodies Ultimate schroeven zo bijzonder?

Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van een extra diepe Torx-indruk, waardoor je meer grip hebt bij het indraaien van de schroef. Bovendien krijg je bij elke verpakking een gratis bitje meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt.

Woodies Ultimate schroeven hebben ook freesribben onder de kop, die ervoor zorgen dat het materiaal geruimd wordt en de kop beter verzinkt. Dit geeft een mooiere afwerking en voorkomt beschadiging aan het hout of het beslag.

Woodies Ultimate schroeven hebben verder schachtribben en een speciale schroefdraad, die de weerstand bij het indraaien verminderen. Dit maakt het indraaien sneller en gemakkelijker, en verkleint de kans op breuk. Bovendien bespaar je zo energie en verleng je de levensduur van je accu.

Woodies Ultimate schroeven hebben tenslotte een speciale punt, die ervoor zorgt dat je in de meeste gevallen niet hoeft voor te boren. De punt grijpt snel in het hout en vermindert de kans op splijten. Woodies Ultimate schroeven zijn dus geschikt voor bijna elke houtsoort, van zacht tot hard.

Wat zijn de voordelen van de Woodies Ultimate 3,5x 25/15 platverzonken kop T15 verzinkt?

De Woodies Ultimate 3,5x 25/15 platverzonken kop T15 verzinkt is een schroef met een deeldraad, een lengte van 25 mm, een draadlengte van 15 mm en een diameter van 3,5 mm. Deze schroef heeft een platverzonken kop, die mooi in het hout valt en een strakke uitstraling geeft. De schroef is verzinkt, wat betekent dat hij een laagje zink heeft dat hem beschermt tegen corrosie.

Deze schroef is ideaal voor het bevestigen van hout op hout, zoals planken, balken, latten, panelen, kozijnen, deuren en meubels. Je kunt deze schroef gebruiken voor verschillende houtdiktes, van 19 mm tot 68 mm of dikker. Je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste schroeflengte, want de deeldraad zorgt ervoor dat de twee houtdelen stevig tegen elkaar worden getrokken.

De Woodies Ultimate 3,5x 25/15 platverzonken kop T15 verzinkt is een veelzijdige schroef die je voor allerlei klussen kunt gebruiken. Of je nu een schutting, een tuinhuis, een kast, een tafel of een bed wilt maken, met deze schroef zit je altijd goed. Je kunt rekenen op een snelle, makkelijke en duurzame montage, met een perfect resultaat.

Waar kun je de Woodies Ultimate 3,5x 25/15 platverzonken kop T15 verzinkt kopen?

De Woodies Ultimate 3,5x 25/15 platverzonken kop T15 verzinkt is verkrijgbaar in verpakkingen van 200 stuks. Je kunt deze schroef online bestellen bij ons in de webshop www.woodies-schroeven.nl uw bestelling word binnen 24 uur verwerkt en de volgende dag afgeleverd!

Woodies Ultimate schroeven zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Je betaalt gemiddeld zo’n € 3,80 per verpakking, wat neerkomt op minder dan 2 cent per schroef. Dat is een goede investering voor een professioneel resultaat.

Extra informatie

Diameter

3, 5

Schroeflengte

25

Draadlengte

15

Kopsoort

Platverzonken

Schroef indruk

T15

Legering

Verzinkt

Coating

Nee

Aantal per doos

200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woodies Ultimate 3,5×25/15 platverzonken kop T15 verzinkt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *