Selecteer een pagina

Woodies Ultimate 5,0x 80/50 platverzonken kop T25 verzinkt

16,17

Bent u op zoek naar de beste schroeven voor uw klus? Dan zijn de Woodies schroeven 5×80 verzinkt de ideale keuze voor u. Deze schroeven zijn speciaal ontworpen voor de professionele verwerker en geschikt voor bijna iedere houtsoort. U hoeft niet voor te boren, want de schroeven hebben een snijpunt die het hout splijtvrij indringt. Bovendien hebben de schroeven een extra diepe torx indruk, waardoor u een betere grip en een langere levensduur van het bit heeft. De schroeven zijn ook voorzien van freesribben onder de kop, die zorgen voor een betere verzinking en een mooiere afwerking. En dankzij de schachtribben en het speciale schroefdraad, draaien de schroeven makkelijker in en heeft u minder belasting van uw machine.

Bij www.woodies-schroeven.nl vindt u de Woodies schroeven 5×80 verzinkt voor de scherpste prijs: slechts € 16,17 per doos van 200 stuks. Bovendien krijgt u bij iedere doos een gratis bit. Ze hebben een diameter van 5 mm, een lengte van 80 mm en een draadlengte van 50 mm. Ze zijn geschikt voor houtdiktes van 25 tot 55 mm. De schroeven hebben een ETA-keuring, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese normen voor bouwtoepassingen. Woodies schroeven zijn de ultieme schroeven voor elke klusser!

Woodies schroeven 5x80 verzinkt: de perfecte schroeven voor elke klus

Als u op zoek bent naar de perfecte schroeven voor elke klus, dan zijn de Woodies schroeven 5x80 verzinkt de schroeven die u nodig heeft. Deze schroeven zijn van hoge kwaliteit en hebben vele voordelen ten opzichte van andere schroeven. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over de Woodies schroeven 5x80 verzinkt en waarom u ze moet bestellen bij www.woodies-schroeven.nl.

Wat zijn de Woodies schroeven 5x80 verzinkt?

De Woodies schroeven 5x80 verzinkt zijn schroeven die speciaal ontworpen zijn voor de professionele verwerker. Ze zijn geschikt voor bijna iedere houtsoort en hebben een aantal unieke eigenschappen die het schroeven makkelijker en sneller maken. De Woodies schroeven 5x80 verzinkt hebben de volgende kenmerken:

Ze hebben een diameter van 5 mm, een lengte van 80 mm en een draadlengte van 50 mm.
Ze zijn geschikt voor houtdiktes van 25 tot 55 mm.
Ze hebben een snijpunt die het hout splijtvrij indringt, waardoor u niet hoeft voor te boren.
Ze hebben een extra diepe torx indruk, waardoor u een betere grip en een langere levensduur van het bit heeft.
Ze hebben freesribben onder de kop, die zorgen voor een betere verzinking en een mooiere afwerking.
Ze hebben schachtribben en een speciaal schroefdraad, die het indraaien vergemakkelijken en de belasting van uw machine verminderen.
Wat zijn de voordelen van de Woodies schroeven 5x80 verzinkt?

De Woodies schroeven 5x80 verzinkt hebben vele voordelen ten opzichte van andere schroeven. Met de Woodies schroeven 5x80 verzinkt kunt u:

Tijd en geld besparen, omdat u minder schroeven nodig heeft en minder bits hoeft te vervangen.
Een beter resultaat behalen, omdat de schroeven een strakke en nette afwerking geven.
Een duurzame keuze maken, omdat de schroeven verzinkt zijn en daardoor beter bestand zijn tegen corrosie en roest.
Een veilige keuze maken, omdat de schroeven voldoen aan de Europese normen en CE-gecertificeerd zijn.
Waarom bestellen bij www.woodies-schroeven.nl?

Als u de Woodies schroeven 5x80 verzinkt wilt bestellen, dan is www.woodies-schroeven.nl de beste webshop voor u. Bij www.woodies-schroeven.nl profiteert u van:

De scherpste prijs: slechts € 16,17 per doos van 200 stuks.
De beste service: u krijgt bij iedere doos een gratis bit en u kunt rekenen op een snelle levering binnen 24 uur.
De grootste voorraad: u kunt altijd de Woodies schroeven 5x80 verzinkt vinden en u kunt ook profiteren van staffelkorting bij grotere bestellingen.
De beste kwaliteit: u krijgt alleen de originele Woodies schroeven 5x80 verzinkt, die gegarandeerd de beste prestaties leveren.
Bestel nu de Woodies schroeven 5x80 verzinkt bij www.woodies-schroeven.nl en ervaar zelf het verschil. Woodies schroeven zijn de ultieme schroeven voor elke klusser!

Extra informatie

Diameter

5

Schroeflengte

80

Draadlengte

50

Kopsoort

Platverzonken

Schroef indruk

T25

Legering

Verzinkt

Coating

Nee

Aantal per doos

200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woodies Ultimate 5,0x 80/50 platverzonken kop T25 verzinkt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *